Tankar med bloggen

Ojojoj, så länge jag tänkt att jag borde starta upp en blogg här på hemsidan. För så här är det, jag gillar att skriva och mina bilder är glimtar från en historia, så genom att använda bilderna från några av mina fotouppdrag tillsammans med mina tankar, kan jag kanske ge en större inblick i vad man kan förvänta sig av en fotografering med mig. Kanske får du som läser en bättre helhetsbild av mig och mitt arbete.


De inlägg ni kan förvänta er att ta del av framöver är från några av bröllopen jag fotograferade under 2022 och inlägg om gravidfotograferingar. Detta är grundtanken, sedan får vi se var det bär av.

Självporträtt, fotograf, Enköping, Uppland. Thess Fotogalleri

Kort om mig

För dig som inte vet vem jag är.. Hej! Therese heter jag, men de flesta kallar mig för Thess.

Jag är, i skrivande stund, en 31-årig tvåbarnsmor, bosatt i Grillby utanför Enköping. Jag älskar chips och lakrits och tycker att vatten är livets dryck. Jag har en stor fascination för gamla foton, gamla saker och historia. Det är något med människors livsöden som fångar mitt intresse och det väcker en stor nyfikenhet hos mig. Så det är kanske inte så förvånande att de flesta filmer jag fastnar för har en hel del historiska inslag. Titanic är min favoritfilm och musiken ger mig enormt mycket inspiration och väcker många känslor inom mig. Jag skulle nog kunna säga att mitt fotointresse faktiskt bottnar i min fascination för historia. Kanske är det också därför jag gillar att skriva och velat starta bloggen.


Nog om det.

Tack till dig som faktiskt tog dig tid att läsa. Hoppas du vill fortsätta ta del av mina inlägg framöver.


Ha det gott!