Bebisfotografering

Stort grattis till er lilla bebis!

Nu har en ny resa i livet börjat och jag önskar er all lycka!


Den första tiden med er lilla bebis kan vara väldigt omtumlande. En del upplever baby-blues och andra ger beskrivningar av den så kallade bebisbubblan.

Kanske satt du och tittade på din bebis för en stund sedan och förundrades över bebisens alla olika miner och rörelser. Alla små rynkor, de små fingrarna och tårna. Allt är så smått och gulligt. Detta är något du vill minnas för alltid. Och av egen erfarenhet kan jag säga att tiden (på gott och ont) går väldigt fort. Just därför kan det vara väldigt roligt att bevara minnet av alla dessa små detaljer från tiden med en nyfödd bebis.

Nyföddfotografering, nyföddfotograf enköping, bebisfotografering, lifestylefotografering, thess fotogalleri

Hur går det till?


Bebisfotografering sker i hemmets trygga vrå när bebisen och kan göras från det att bebisen är ca 5 dagar upp till 6 månader. Om ni vill bevara minnet av bebisens alla rynkor, små tår och fingrar rekommenderas att fotograferingen görs när bebisen är 5-21 dagar. Jag kommer hem till er och vi hjälps åt att skapa förutsättningar för fina bilder. Jag tar med mig diverse rekvisita som kan passa för att fotografera bebisar. Ni väljer om ni enbart vill ha bilder på bebisen eller om ni vill ha mysiga familjebilder.


För att hinna med att fånga alla detaljer och bevara minnet av eran lilla bebis så avsätter jag alltid 1-3 timmar för bebisfotograferingar. Om allt flyter på kanske vi är klara på en timme, men vi har garderat oss för flera blöjbyten och matstunder om det skulle behövas. 

Nyföddfotografering, nyföddfotograf enköping, bebisfotografering, lifestylefotografering, thess fotogalleri

Boka

Vad har du för bilder på din bebis idag? Är det mobilbilder och kanske några selfies på dig och bebisen? Kanske saknas det en fin bild som kan förstoras upp till en tavla?

I så fall är det läge att skicka en bokningsförfrågan nu. Så hjälps vi åt att ändra på detta och bevarar minnet av bebistiden.

Nyföddfotografering, nyföddfotograf enköping, bebisfotografering, lifestylefotografering, thess fotogalleri

Bebisfotografering

Bokningspaket

  • 1-3 timmars fotografering
  • Lån av rekvisita
  • Privat webbgalleri (där ni gör ert urval och även kan beställa fler bilder)
  • 2 högupplösta, bearbetade bilder levererade i privat webbgalleri

3000 kr

(2000kr för dig som bokade mig för gravidfotografering)

Vanliga Frågor

Hur långt innan behöver vi boka dig?

A.Det absolut bästa är att ni kontaktar mig innan förlossningen, så hinner jag förbereda mig för att fotografera bebisens första dagar i livet. Men det går givetvis bra att ni hör av er efter att ni kommit hem från BB.
Jag försöker i största mån ta emot bokningar med kort varsel.

Behöver vi städa innan du kommer?

A.Nej! Jag vet hur livet med småbarn är och jag vet att det kan kännas överväldigande att hinna med att sköta hemmet samtidigt som man har en bebis. Oftast går det bra att få till fina bilder i sängen eller soffan och om det är något som jag upplever stör bilden kanske jag flyttar på det då. Men känn ingen stress över att hemmet ska se perfekt ut.

Hur lång är leveranstiden?

A.Jag levererar bilder inom 30 dagar efter fotograferingen. Under perioden maj-sept kan leveransen dröja lite längre p.g.a. bröllopssässongen.

Hur många bilder ingår?

A.I fotograferingsavgiften ingår 2 bilder.
I det privata webbgalleriet kommer ni få se minst 40 bilder som ni har att välja på. Önskar ni köpa fler bilder än de 2 som ingår i fotograferingsavgiften görs detta mot en extra kostnad.